Produkter for acerola puree (18)

Bio Acerola fruktpulver frysetørket, høydosert rent vitamin C

Bio Acerola fruktpulver frysetørket, høydosert rent vitamin C

Bio Acerola Pulver frysetørket, uten bærer- eller andre tilsetningsstoffer, 100 % rent tilbys med 17 % og med 30 % naturlig vitamin C. Egenskaper: • AMAZONAS BIO Acerola Pulver frysetørket inneholder på grunn av den skånsomme bearbeidingsprosessen også i sluttproduktet nesten alle næringsstoffene. Vårt Bio Acerolapulver overholder også grenseverdiene for klorater, som ofte er kritiske i Acerola. • AMAZONAS BIO Acerola Pulver har i tillegg til minst 17 %, henholdsvis 30 % naturlig vitamin C, andre vitaminer samt et stort spekter av sekundære plantekjemikalier. Disse flavonoidene regnes som de viktigste formidlingsstoffene som sørger for at vitamin C blir optimalt absorbert av kroppen for å utløse sin antioksidative (cellebeskyttende) effekt. ANVENDELSESOMRÅDER: • For industrielt behov: Egnet for blanding i brød, pølser, søtsaker, iskrem, sjokolade, babymat, tabletter og dietprodukter. Ideell også i kosmetikk for å vitalisere kremer. Opprinnelse av råvaren: Brasil Emballasjestørrelse: 3 x 10 kg Boks: 100g, etikettert og nøytral
Erytritol

Erytritol

Eritritol, i næringsmiddelindustrien merket som E968, brukes ikke bare som søtningsmiddel, men også som fyllstoff, fortykningsmiddel, smaksforsterker og noen ganger for å senke frysepunktet til et produkt. Det brukes også i legemiddelindustrien som en komponent i legemidler, spesielt i tablettbelegg eller som bærer av aktive ingredienser. Det brukes også som ingrediens i tannpastaer og munnskyll.
Glukose

Glukose

Glucosnova brukes fortynnet i vann både ved bladapplikasjon og ved vanning. Glucosnova kan brukes i enhver avling, spesielt i hagebruk. SKU:n/a Størrelse:1 LITER, 5 LITER
Tapiokastivelse

Tapiokastivelse

Tapiokastivelse
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Høy kvalitet svarte trøfler
CAPRESE

CAPRESE

Pasteuriserte eggblanding, rene sjokoladebiter, rå mandler, sukker, smør, fett og vegetabilske oljer, mandelmel, kakao 22/24%, baking.
Suprefort - Peptidprodukter

Suprefort - Peptidprodukter

Bukspyttkjertelpeptider. Peptider har en selektiv virkning på bukspyttkjertelceller, normaliserer deres metabolisme og regulerer bukspyttkjertelens funksjoner. Mengde: 60 kapsler à 0,215 g. Merke: Cytomaxes Katalogvare: Suprefort Utløpsdato: 30.11.2026 Strekkode: 4603423005513
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein er laget av pasteurisert og avfettet melk som er koagulert med saltsyre. Etter koaguleringen og dannelsen av ostemassen, blir den separert og vasket fra myseproteiner for å rense sluttproduktet. Deretter blir den konsentrert, malt og tørket. Det ferdige produktet har form av et fint, løst pulver med lys farge, med nøytral lukt og smak. Foodcom SA leverer naturlig og fersk surkasein med kornstørrelse fra 30 til 90.
Acerola puré - Naturlig acerola puré

Acerola puré - Naturlig acerola puré

En viskøs væske med en aroma som er karakteristisk for acerola. Produktgruppe: Juicer & Basisvarer Kategori: Puré Natur: Naturlig
Andrographis urt

Andrographis urt

Plante tørre ekstrakter, Andrographis paniculata, spesifikasjon 10:1, pris og analysebevis tilgjengelig på forespørsel
Ren Opprinnelse 100% Peru

Ren Opprinnelse 100% Peru

Peru tilhører de mest skogkledde landene i verden, over halvparten av Peru er dekket av trær – og en stor del av det er amazonsk tropisk skog. Ikke rart at Peru er blant de 10 mest biologisk mangfoldige landene i verden. Dessverre er avskoging og skogdegradering alvorlige problemer i Peru, forårsaket av monokulturjordbruk, gruvedrift, veibygging og ulovlig hogst. Fordi kakao vokser i agroforestry, gir dyrkingen bøndene muligheten til å tjene inntekt, samtidig som de beskytter skogene og bevarer biologisk mangfold. Peru Ucayali kakao er økologisk produsert og sertifisert; ingen plantevernmidler eller kjemiske gjødselstoffer brukes. Peru Ucayali kakao er fra Trinitario-varianter. Dens smaksprofil kjennetegnes av en balansert sjokoladeaktig kropp, lav i syre, med bemerkelsesverdige søte noter av karamell og nøtter samt hint av fruktige smaker. Etter manuell plukking bringer bøndene de våte kakaobønnene til en sentral fermenteringsenhet. Opprinnelse: Peru Region: Sentral Amazonas Variant: Trinitario Hint: Karamell, nøtteaktig, fruktig SKU: 5430002193212 REN SJOKOLADE: 100% kakaobønner Energi: 550Kcal, 2300kJ Totalt fett: 52g hvorav mettet fett: 31g Karbohydrater: 5g hvorav sukker: 0g Protein: 15g Salt: 0g
Kakaopulver 100g og 250g

Kakaopulver 100g og 250g

INCI: Theobroma cacao Opprinnelse: Kamerun SKU: AR-7 Beholder: 100g, 250g
ApiHerb 1000 g - Ernæring

ApiHerb 1000 g - Ernæring

Kosttilskudd basert på medisinske urter og B-vitaminer, formulert for å opprettholde den effektive fordøyelsen hos voksne bier. ApiHerb bevarer den riktige tarmfloraen hos biene, letter vintering og fungerer som et energigivende middel etter helsetiltak. NÅR DET BRUKES: Vår (februar/mars) høst (august/september) Ved temperatur >10° C for å tillate flyvninger i behandlingsperioden POSE 1000 g Produktkode: 636
PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE
Tørkede Aprikoser 1000G

Tørkede Aprikoser 1000G

Moreller er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten samt vitaminene A, C og E og kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er knyttet til mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Moreller er en utmerket kilde til beta-karoten, lutein, zeaxanthin samt vitaminene C og E. Beta-karoten - som gir morellene deres gule-oransje farge - fungerer som en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Moreller er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Kalium støtter nerveoverføring, muskelkontraksjoner og væskebalanse. Å spise matvarer rike på kalium, som moreller, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag.
Tørkede Aprikoser 1000g

Tørkede Aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å være en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skader. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise kaliumrike matvarer som aprikoser kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De kan nytes som deilige, sunne snacks i form av puré eller müsli. De kan brukes som en ingrediens i tørre retter, som tilbehør til kjøtt eller salater. Du kan lage en deilig aprikos-saus til kjøtt og erstatninger for kjøtt som soyaprodukter og seitan.
Tørkede aprikoser 1000g

Tørkede aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert betakaroten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er assosiert med mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Fargen på aprikoser, som er gul-oransje, kommer fra karotenoider, som fungerer som en forløper til vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise mat rik på kalium, som aprikoser, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De tørkede aprikosene er en deilig og sunn snack, og de brukes til å lage kompott og som ingredienser i.
Urea

Urea

Urea er en organisk kjemisk forbindelse som vi kaller diamin av karbonsyre. Det er sluttproduktet av metabolismen av proteiner og andre nitrogenholdige forbindelser hos ureoteliske dyr (som skiller ut mesteparten av sitt nitrogen i form av urea gjennom metabolske prosesser). I industriell skala produseres urea ved å føre en direkte reaksjon av karbondioksid med ammoniakk under trykk og ved temperaturer mellom 160 og 200 °C. Produktet er svært hygroskopisk og forekommer i form av hvite granuler. Det er hvitt, krystallinsk og luktfritt, og løser seg ikke i fett. Det forekommer vanligvis i konsentrasjoner på 45 %, 40 % og 30 %.